Alle financiële zaken onder 1 dak

Verzekeringen

Je kunt niet zonder verzekeringen. Sommige risico`s kun of wil je niet zelf dragen. Na bijvoorbeeld een brand zelf de herstelkosten van jouw huis en inboedel betalen is ondoenlijk.

Voor Marjolein en Dennis is het vooral fijn dat ze zich nooit zorgen hoeven te maken. “Wij vertrouwen Postma Financieel Advies blind. Het is fijn en bijzonder dat we alle verzekeringen, zoals inboedel, auto én overlijden, bij één kantoor afnemen. Mooie bijkomstigheid is dat er heel persoonlijk met je wordt omgegaan. We zijn geen nummertje op de lijst”, licht Dennis toe.”

Voorkom financieel risico met een verzekering

Wat zijn de gevolgen van niet verzekerd zijn?

Alles wat je niet verzekerd, daar moet je zelf de financiële risico’s voor dragen. Bijvoorbeeld als het huis afbrandt, dan betaal je de wederopbouw inclusief de nieuwe inrichting zelf. Ook het onderverzekerd zijn is iets wat je niet wil meemaken. Wil je meer weten over welke verzekeringen wij kunnen bieden?  Klik dan op een deze linkjes: autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering en woonhuisverzekering. Naast deze verzekeringen kunnen we je helpen bij je scooterverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, snorfietsverzekering, e-bike verzekering, fietsverzekering of de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

Voor een eerlijke premie

Samen komen
we eruit

De goedkoopste verzekering is mooi voor de portemonnee, maar bij schade moet je wel op de verzekering kunnen vertrouwen. Het vergelijken van verzekeringen doe je daarom niet alleen aan de hand van de premie. Omdat wij onafhankelijk zijn en  samenwerkingen hebben bij diverse verzekeraars maken wij een eerlijke vergelijking  waarbij wij zowel de voorwaarden als de hoogte van de premie meenemen.

Wil je jouw verzekeringen samen met onze deskundige adviseurs doornemen? Neem gerust  contact met ons  op voor persoonlijk advies.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter