Onze experts vertellen je alles over de

Reisverzekering

Als je op vakantie gaat wil je gewoon onbezorgd kunnen genieten. Toch kan het anders lopen. Jouw spullen worden gestolen of je komt in het ziekenhuis terecht. Met een reisverzekering achter de hand ben je verzekerd van hulp van een Nederlandssprekende hulpverlener bij de alarmcentrale. Onderschat de kosten vooral niet als er calamiteiten zijn. Met een reisverzekering en een annuleringsverzekering kun je de financiële schade ook opvangen.

Aan reizen zitten soms risico’s verbonden

Waarom sluit je een reisverzekering af?

Bij een reisverzekering gaat de eerste gedachte waarschijnlijk uit naar de dekking tegen diefstal van de bagage, maar dat is zeker niet de belangrijkste dekking. Tijdens de vakantie om medische redenen terug moeten vliegen naar Nederland brengt ook hoge kosten met zich mee. Er zijn ook andere onvoorziene kosten die je anders zelf betaalt. Denk bijvoorbeeld aan een opsporingsactie bij het vermist raken van één van de gezinsleden. De medische zorg in het buitenland kan ook zorgen voor kosten die je anders zelf betaalt. Gelukkig kun je deze kosten ook meeverzekeren.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Een vakantie wordt vaak maanden voor de vertrekdatum geboekt. In de maanden tot vertrek kan er veel gebeuren of veranderen. Je verliest bijvoorbeeld je baan of je raakt ziek. Bij annulering ben je toch een deel van de reissom verschuldigd en vaak zelfs de volledige reissom. Tegen relatief lage kosten kun je het risico bij de verzekeraar neerleggen.

Ga je vaker op vakantie of ga je langere tijd weg? Waarschijnlijk kun je dan beter kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Het is mogelijk om hierin ook de annulering mee te nemen. Wij rekenen graag voor jou uit of het ook echt uit kan. Reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter