de voordelen van een

onafhankelijke adviseur

Een onafhankelijke adviseur stelt de belangen van de klant centraal. Door de samenwerking met meerdere verzekeraars krijg je het beste financiële product tegen de laagste prijs. Wij zorgen dus niet alleen voor een besparing op de premie, maar zorgen er ook voor dat je goed verzekerd bent als je toch een keer schade hebt. Op deze pagina leggen wij uit wat de kracht van  onafhankelijkheid is.

Een onafhankelijke adviseur

Voorkomt dubbele verzekeringen

 

Het dubbel verzekeren hebben alleen verzekeraars baat bij. Het ontdekken van dubbele verzekeringen is vaak niet zo eenvoudig. Je hebt bijvoorbeeld een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering en in de autoverzekering heb je nog een vergelijkbare dekking. Ook in de reisverzekering zien we vaak dekkingen meeverzekerd die al op een andere manier verzekerd zijn. Laat een onafhankelijk adviseur er naar kijken. Dubbele verzekeringen kosten je namelijk onnodig geld.

een onafhankelijke adviseur

houd de verzekeringen up to date

 

Na het afsluiten van verzekeringen is het belangrijk om de verzekeringen ook bij te houden. Daarom plant de adviseur periodiek afspraken in om de verzekeringen door te spreken. Aanpassingen kunnen nodig zijn door veranderingen in jouw leven, maar bijvoorbeeld ook door wettelijke veranderingen. Het verzekeren is maatwerk en het up to date houden van de verzekeringen ook.

een onafhankelijke adviseur

zorgt voor een ruime keuze aan de beste kwaliteit tegen een lage prijs

 

Een groot voordeel van de onafhankelijke adviseur is de ruime keuze in producten en diensten. Met meerdere verzekeraars hebben we samenwerkingen vastgelegd. Hierdoor kan de adviseur de sterke punten en de zwakke plekken van verzekeraars opmerken en er voordeel uit halen. Zo krijg je de beste verzekeringen en andere financiële producten tegen de laagste prijs.

een onafhankelijke adviseur

is Bij schade een ontzorgende schakel

 

Vooral bij schade heb je behoefte aan hulp en ondersteuning. Ook dan komen wij in beeld. De verzekeraar wikkelt zelf de schade af. Wij komen voor jouw belangen op richting de verzekeraar. Wij zien erop toe dat de verzekeraar de schade snel en zo goed mogelijk afwikkelt.

Team Postma
een onafhankelijke adviseur

is een vast aanspreekpunt voor persoonlijk advies

 

Bij ons ben je geen nummer. Je krijgt een vast aanspreekpunt. Onze adviseurs hebben een brede kennis van zaken. Je wordt dus niet voor een eenvoudige vraag doorverwezen naar een collega omdat de werkzaamheden strikt gescheiden zijn.

een onafhankelijke adviseur

Geeft goed advies dankzij een persoonlijke benadering

 

Wij adviseren het liefst in een persoonlijk gesprek. Dat is ook de beste manier, want voor het goed verzekeren moeten onze adviseurs weten wat er speelt. Alleen op zo’n manier kunnen wij de financiële diensten en producten zo goed mogelijk afstemmen op jouw situatie en op jouw wensen.

Verzekeringen
een onafhankelijke adviseur

Voorkomt onderverzekering

 

Als Nederlanders blijken we graag goed verzekerd. Wij voorkomen oververzekering én onderverzekering. Dat lukt alleen door het schenken van persoonlijke aandacht. Het te beperkt of te ruim verzekeren is alleen op te merken als onze adviseurs weten wat er speelt in jouw leven, daarom houden we geregeld contact.

een onafhankelijke adviseur

past snel de verzekeringen aan bij verandering

 

Heb je jouw huis verbouwd en moeten we de woonverzekeringen updaten? Geen probleem, wij komen graag langs en spreken de veranderingen met jou door. Wij bieden ook hulp als je bijvoorbeeld door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid jouw vaste lasten omlaag moet brengen. Ook bij een echtscheiding helpen we de partners verder met de financiële zaken.

team postma
een onafhankelijke adviseur

komt op voor jouw belangen

 

Voert een verzekeraar een sterke verhoging van de premie door of zijn er discussies over de hoogte van een schade-uitkering? Wij helpen jou en treden namens jou op tegen de verzekeraar. Wij hebben vaker met het bijltje gehakt en weten wat jouw rechten zijn. Laat dat maar over aan ons als onafhankelijke adviseur.