Onze experts vertellen je alles over

Werkmaterialenverzekering

Onder werkmaterieel wordt verstaan zelfrijdende voertuigen die niet alleen voor transport worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn een heftruck en een graafmachine. Het zijn eigenlijk werktuigen waarmee je ook kunt rijden. Doordat ze mechanisch worden voortbewogen geldt er een verzekeringsplicht voor werkmaterieel. De wettelijke aansprakelijkheid (WA) moet minimaal verzekerd zijn in de werkmaterieelverzekering. Maar een ruimere dekking is vaak wenselijk.

De werkmaterialelenverzekering

Wat verzeker je precies?

Met de WA-verzekering verzeker je veroorzaakte materiële schade en letselschade aan anderen of aan bezittingen van anderen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het voertuig zelf ook te verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal of brandschade. Ook schades door graafwerkzaamheden kun je meeverzekeren met de werkmaterieelverzekering. De verzekering kunnen we goed afstemmen op de specifieke risico’s die je met jouw bedrijf loopt.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Vergelijkbaar met de autoverzekering kun je in de werkmaterieelverzekering ook kiezen voor aanvullende dekkingen naast de aansprakelijkheidsverzekering. Of dat verstandig is hangt af van het werkmaterieel en jouw eigen wensen en budget. Het verzekeren van werkmaterieel is echt maatwerk.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Wij komen graag naar jou toe om een goed oordeel te vormen over de risico’s.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer