Onze experts vertellen je alles over de

Woonhuisverzekering

Een woonhuis is een waardevol bezit. Door een storm, inbraak of een brand kan je huis een kostbare schade oplopen. Een brand kan het huis zelfs in een korte tijd volledig verwoesten. Met de woonhuisverzekering leg je deze grote risico’s bij de verzekeraar neer. Een verzekering heeft aandacht nodig. Zo ook de woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd).

Door bijvoorbeeld steeds verdere stijging van bouwkosten stijgt ook de herbouwwaarde van een huis. Daarom is het van belang dat het verzekerde bedrag bij de huidige markt past. Om dit in de juiste banen te leiden hebben wij hier een aantal verzekeringsoplossingen voor. 

Niet alleen jouw huis is verzekerd

Op ons kun je rekenen

Door regelmatig onderhoud te plegen op het verzekeringspakket en het delen van de juiste informatie voorkom je bijvoorbeeld dat je onderverzekerd bent of dat je bepaalde zaken helemaal niet verzekerd hebt. Hierbij kun je denken aan zonnepanelen of een warmtepomp etc.

Ten tijde van schade mag je op onze hulp rekenen en hoef je de schade niet alleen te regelen. Verder bieden wij daar waar nodig onze ondersteuning. Mocht u gebruik willen maken van onze expertise, laat ons dit weten. Maak gerust een afspraak met ons. Wij kijken graag mee, of dit nu aan de keukentafel is of bij ons op kantoor!

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer