Onze experts vertellen je alles over de

Zakelijke reisverzekering

Wist je dat een particuliere reisverzekering geen dekking biedt als je zakelijk op reis bent, maar met een zakelijke reisverzekering ben je verzekerd van een goede zorg en ondersteuning. Je kunt de reisverzekering ook afsluiten voor werknemers.

Ga je op reis maar is het eigenlijk geen vakantie, maar ga je voor zaken of een cursus op reis? Met dat soort reizen neem je spullen mee die je normaal gesproken niet meeneemt op vakantie. Je neemt bijvoorbeeld een laptop en een beamer mee voor een presentatie. Dit soort spullen duiden op een zakelijke reis en daar heb je een speciale reisverzekering voor nodig.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Ga je bijna nooit op zakenreis? Waarschijnlijk kun je dan beter gaan voor een aflopende reisverzekering. Gedurende de reisdagen biedt de reisverzekering dekking en daarna stopt de verzekering automatisch. Je kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Deze biedt het hele jaar dekking.

Wil je weten wat voor jou of voor jouw werknemers de beste keuze is? Laat ons jou daarin adviseren in een persoonlijk gesprek. We komen bij je langs of verwelkomen je graag bij ons op kantoor.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer