Realiseer jouw toekomstdromen

financiële planning

In je leven krijg je met verschillende financiële kansen en risico’s te maken. Met financiële planning kun je vooruit lopen op waar je in het leven mogelijk mee te maken krijgt, en kun je toekomstdoelen ook echt realiseren. Ook als je onderweg tegenslagen moet verwerken. Met financiële planning kun je dromen omzetten naar de realiteit.

Financieel advies kun je op verschillende manieren benaderen. Je gaat bijvoorbeeld beleggen voor een aanvulling op je pensioen, en je hebt een hypotheek en ook nog een lijfrentepolis uit het verleden. Door alle financiële zaken samen te brengen kun je er een samenhangend geheel van maken. Dan blijkt waar hiaten zitten of zelfs overlap.

Op basis van jouw persoonlijke situatie

Wat nemen we mee in de planning?

Uit verschillende financiële invalshoeken bekijken we jouw situatie. Daarnaast bepalen we de doelen voor de toekomst samen met jou. Hierbij nemen wij onder andere de volgende zaken mee: de inkomensopbouw en de carrièreverwachtingen, het pensioeninkomen en de maandelijks uitgaven voor de pensioenopbouw, het risico van het arbeidsongeschikt raken, het risico van het overlijden van jezelf of van de partner. Wat zijn de financiële gevolgen voor de nabestaanden? Alle lasten waar je mee te maken krijgt? Bijvoorbeeld studerende kinderen of minder gaan werken vanaf je 60e verjaardag. En ten slotte de eigen woning en de waardeontwikkeling hierin.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Wetende wat er maandelijks binnenkomt en op welke risico’s je onderweg op kunt stuiten kunnen we doelen voor de toekomst zeker stellen. Hierbij houden we ook rekening met de fiscale mogelijkheden. De Belastingdienst stimuleert bijvoorbeeld het opbouwen van een kapitaal ter aanvulling op het pensioeninkomen. Dus laat dit voordeel niet liggen.

Wil je samen met onze professionals een financieel plan opstellen? Laat ons dan contact met jou opnemen voor het maken van een afspraak.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter