Marjolein Hogeling (32) en Dennis Oude Hendrikman (42)

Alle verzekeringen onder 1 dak

Ergens in Denekamp staat een prachtige (semi)bungalow waar Dennis Oude Hendrikman (42) en Marjolein Hogeling (32) wonen. Al jaren genieten ze van deze bijzondere plek samen met hun kinderen. De bungalow heeft over de jaren heen steeds meer karakter gekregen. Zo is er een sfeervolle leefkamer, praktische keuken en voldoende slaapkamers. Dennis vertelt dat in de grootste slaapkamer het meest bijzondere wonder is gebeurd. Daar is hij namelijk geboren. “Nu slaap ik er samen met mijn vrouw”, vertelt Dennis trots.

Een zorgeloos en rustig bestaan

Rond de bungalow lopen de kippen rond los en snuffelen de Vlaamse Reuzen door de tuin. Marjolein: “Vooral in de zomer is het zo’n fijne plek. We wonen echt fijn. Hier worden we samen oud.” Het is duidelijk dat Dennis en Marjolein al jaren zorgeloos genieten van hun bungalow, hun kinderen en het samen zijn. De reden hiervoor is kort en krachtig; ze hebben alle verzekeringen onder 1 dak.

Bij postma financieel advies

Soepele en korte lijntjes

Dennis en Marjolein zijn afnemers bij Postma Financieel Advies. Waarom? Daar is Dennis daadkrachtig over: “Alles is gewoon goed geregeld. De lijntjes zijn vooral kort. Ik hoef mij nooit druk te maken over de vraag of onze verzekeringen wel goed geregeld zijn. Vorig jaar zomer hadden wij bijvoorbeeld per ongeluk de iPad buiten laten liggen. ‘s Nachts ging er een flinke regenbui overheen. Je raad het al; een natte, kapotte iPad. Ik stuurde Adriaan van Postma Financieel Advies meteen een appje. Binnen een half uur had ik al reactie. Even een paar korte vragen  beantwoorden en anderhalve week later kregen we het schadebedrag uitgekeerd. Hoe soepel wil je het hebben?”

Dennis kende Adriaan via zijn broer, wie ook al jaren klant is bij Postma Financieel Advies. “Adriaan is het type man die je direct herkent als je elkaar tegenkomt op straat. Dat is bijzonder. Tijdens het eerste adviesgesprek hadden we direct een klik en regelde Adriaan voor ons alle verzekeringen onder 1 dak. Bij Postma Financieel Advies heb je niet het gevoel dat je te maken hebt met een  verzekeringsmaatschappij. Jouw belangen worden behartigd en niet die van een bedrijf met een winstoogmerk.”

Eenvoudig de verzekering veranderen

Wanneer je een verandering wilt doen in de verzekering, dan wil je dat dat snel en eenvoudig gaat. Dennis en Marjolein kochten kortgeleden een andere auto. “Nadat de deal rond was, stuurde ik Adriaan weer een appje. Binnen 5 minuten was de nieuwe auto verzekerd tegen een scherpe premie. Geweldig, toch! Dat soort klantbetrokkenheid en klantenservice maakt verzekeringen pas echt tastbaar. In ieder geval voor ons,” vertelt Dennis.

Blindelings vertrouwen in Postma Financieel Advies

Wanneer je alle verzekeringen onder 1 dak hebt, dan wil en kun je zorgeloos door het leven. Pas wanneer er zich een situatie voordoet, kom je met de verzekering in aanraking. Dan wil je niet al te veel rompslomp. “Marjolein en ik hebben het gevoel dat we ons nooit zorgen hoeven te maken. Wij vertrouwen Postma Financieel Advies blind. Het is fijn en bijzonder dat we alle verzekeringen, zoals inboedel, auto én overlijden, bij één kantoor afnemen. Mooie bijkomstigheid is dat er  heel persoonlijk met je wordt omgegaan. We zijn geen nummertje op de lijst”, licht Dennis toe.”

klantscore voor ons
10/10

Ook alle verzekeringen onder 1 dak?

Kies voor een vrijblijvende kennismaking

 

Lees je dit verhaal en wil je ook graag alle verzekeringen onder 1 dak tegen een gunstig tarief? Met goed advies over jullie persoonlijke situatie gaan jullie er misschien zelfs op vooruit in de maandlasten. Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.