Voor nu en voor de toekomst

persoonlijk advies

Voor jouw financiële zaken wil je persoonlijk advies, en dat is terecht. Voor iedereen is de financiële positie namelijk anders. Het maakt bijvoorbeeld een groot verschil of je alleenstaand bent of een gezin hebt met kinderen. Ook het bezitten van een woning of het huren van een huis maakt een groot verschil. Wij kunnen jou helpen in de wirwar aan mogelijkheden.

Voor een goed onderbouwd advies is het in kaart brengen van de financiële huishouding de eerste stap. Daarna is het zaak om te grote risico’s te verzekeren en doelen financieel bereikbaar te maken. Het inzichtelijk maken doen wij met een zogenaamd klantprofiel. Dit vormt de basis van een advies voor nu en voor de toekomst.

Een persoonlijk advies kan gericht zijn op bijvoorbeeld het kopen van een huis of het verzekeren van het huis en de inboedel. Financiële planning is ook een optie. Dit heeft alles te maken met het behalen van financiële doelen. Je wilt bijvoorbeeld een sabbatical over 5 jaar of je moet vermogen opbouwen voor de studie van de kinderen of voor het aflossen van de aflossingsvrije hypotheek.

onafhankelijk en transparant

Samen komen
we eruit

Samen met jou maakt onze adviseur een plan om de doelen ook echt te halen. De risico’s die je onderweg tegen kunt komen, worden gelijk afgedicht. We houden bijvoorbeeld rekening met het arbeidsongeschikt of het werkloos raken. Ook kijken we naar de financiële gevolgen van het overlijden voor de nabestaanden.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Fiona Polman

Financieel Adviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter