Onze experts vertellen je alles over de

Inventarisverzekering

Met de goederen- en inventarisverzekering verzeker je de zakelijke spullen. Het kan gaan om gereedschappen, bureaus, maar ook om grondstoffen en zelfs machines. Bij schade door bijvoorbeeld storm, inbraak en brand vergoedt de verzekeraar de kosten voor het herstellen of het vervangen van de defecte of gestolen spullen.

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de dekking tegen brand, maar ook bepaalde andere schadeoorzaken zijn verzekerd. De inventaris en goederenverzekering biedt vaak ook dekking tegen schade veroorzaakt door:

– Brand, blikseminslag en ontploffing
– Schade door water (denk bijvoorbeeld aan neerslag) 
– Inbraak en diefstal of een poging daartoe 

Slim keuzes maken

Welke goederen wel of niet?

De verschillen in kwaliteit tussen verzekeraars zijn groot. Het is dus niet de goedkoopste verzekeraar uitkiezen en de verzekering afsluiten. Verzekeraars kunnen voorwaarden hanteren die niet goed bij jouw bedrijf passen. Je hebt bijvoorbeeld maar beperkt dekking bij het vervoeren van spullen. Heb je meer te vervoeren of gaat het om zeer waardevolle spullen, dan is het goed letten op de voorwaarden en slim de juiste inventaris- en goederenverzekering uitkiezen. Wij weten welke voorwaarden de diverse verzekeraars hanteren, dus wij vinden de meest geschikte inventarisverzekering tegen een redelijke premie.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Ook een zzp’er of andere kleine ondernemers hebben een zakelijke verzekering nodig voor de spullen. Realiseer je namelijk goed dat bijvoorbeeld een zakelijke laptop niet verzekerd is in de inboedelverzekering. Er zijn inventaris- en goederenverzekeringen speciaal afgestemd op de kleine ondernemer, en dus ook tegen een lage premie.

Wil je een inventaris- en goederenverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor of wij komen langs bij jouw onderneming

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer