Onze experts vertellen je alles over

Transport en vervoersrisico’s

Zakelijke bezittingen verzeker je met de inventaris- en goederenverzekering, maar zodra ze vervoerd worden, is de dekking in deze verzekering maar beperkt. Met een transportverzekering kun je het vervoer van jouw goederen goed verzekeren.

Goederen vervoeren naar bijvoorbeeld een afnemer neemt ook weer risico’s met zich mee. Onderweg kunnen de spullen beschadigd raken door een ongeval of bederfelijke spullen komen niet in goede staat op de bestemming aan. Ook kunnen vervoersmiddelen jou in de steek laten, of er gaat technisch iets mis bij het laden en lossen. Hier hangen dus grote financiële risico’s aan. Ook dit kun je (deels) verzekeren.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Dat is volledig afhankelijk van de gemaakte afspraken en de financiële belangen van een transport. Laat je het vervoer verzorgen door een externe partij of verzorg je het zelf? Ook is het van belang wie de aansprakelijkheid van het transport draagt. Is het jouw bedrijf of de ontvanger van de goederen, of misschien zelfs de vervoerder.

Onze experts op dit gebied kijken graag met jou mee om te voorkomen dat de financiële risico’s te groot zijn om zelf te dragen.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer