Onze experts vertellen je alles over de

Rechtsbijstandsverzekering

Juridische bijstand is kostbaar. Advocaten hanteren namelijk hoge uurtarieven. Maar bij bepaalde kostbare financiële aangelegenheden kun je niet zonder juridische bijstand. Met de rechtsbijstandsverzekering kun je goedkoop en laagdrempelig aan juridisch advies komen.

Je wilt iemand juridisch aanspreken of je wordt aangesproken

Het middel om jouw gelijk te halen

Je kunt jaren achtereen geen juridisch advies nodig hebben en in één jaar gelijk meerdere zaken hebben. Met een juridische rechtsbijstandverzekering heb je een middel in handen om jouw gelijk te halen. Dat niet alleen, je hebt er ook al baat bij voordat een kwestie vraagt om juridische bijstand. Je kunt namelijk advies inwinnen bij de juridische afdeling van de verzekeraar om te voorkomen dat het een akelig juridisch getouwtrek wordt. Ook incasso kun je meeverzekeren. Iedere ondernemer maakt het weleens mee. Een rekening krijg je niet geïncasseerd. In de rechtsbijstandsverzekering kun je incasso meeverzekeren. Wij kunnen de verzekering zo goed mogelijk afstemmen op jouw situatie en jouw wensen. Incassohulp kun je ook achterwege laten en op deze manier de premie voor de zakelijke rechtsbijstandverzekering laag houden.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Werknemers staan vanuit de wet juridisch al sterker dan de werkgever. Wettelijk gezien worden werknemers namelijk beschermd tegen werkgevers, maar dat wil nog niet zeggen dat je als werkgever alles maar moet slikken. Door arbeidsrecht ook mee te verzekeren kun je ook advies inwinnen over arbeidsgerelateerde zaken. In een uiterste geval voeren de advocaten van de verzekeraar een rechtszaak voor jou.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer