Erik Veldhuis (35) en Remco Spekenbrink (41)

Dankzij bedrijfsrisico’s verzekering zorgeloos ondernemen

Na jaren voor een werkgever in de bouw te hebben gewerkt, dachten Remco en Erik: we gaan het voor ons zelf doen. Dat heeft ze geen windeieren gelegd, want door hun vakmanschap en expertise groeit hun bedrijf als kool! Met klanten door heel Nederland, kunnen deze mannen trots zijn op hun kracht als rasechte ondernemers.

We zitten gezellig koffie te drinken met Remco Spekenbrink (41). Remco is een bescheiden mens, maar deelt graag het verhaal over hem en zijn zakenpartner Erik Veldhuis (35). Ze zijn een inspiratiebron voor startende ondernemers. ‘Erik en ik hebben voor een groot bedrijf in de bouwwereld gewerkt. We zagen veel kansen voor het ontwikkelen van nieuwe producten die de wens van klanten beter aanvult. Echter, dit bedrijf was te algemeen om onze ideeën door te voeren. We stelden een aantal keer vol enthousiasme onze ideeën voor, maar kwamen erachter dat hier geen ruimte voor was. Toen hebben we het lekker zelf gedaan. Dus in 2017 schreven we ons bedrijf in onder de naam VS Prefab en zijn we weloverwogen aan de slag gegaan’, aldus Remco.

 Zoekwoorden Bedrijfsrisico’s verzekering
Werken op basis van de klantbehoefte en -uitdaging

Echte prefab vakmanschap

‘Wat we eigenlijk doen,’ vertelt Remco, ‘is op een slimme manier prefab daken, pannen leggen, timmerwerken, schoorstenen en betonnen casco´s leveren. We bereiden het voor in de planning en bouwen het vervolgens in de fabriek. Deze manier van bouwen bespaart onze klanten veel tijd en geld. Daarnaast kunnen ze samen met ons meer en grotere projecten aannemen. Samenwerken met extra expertise. Goedkoop is kopen wat je nodig hebt, niets dubbel en niets vergeten. Met deze kennis laten we de prefab onderdelen goed in elkaar overvloeien.’

VS Prefab kreeg al snel grotere klussen en groeide daardoor ontzettend snel. Inmiddels werken er op kantoor 6 mensen, zijn er 3 montageploegen, 2 ploegen die dakpannen plaatsen en 2 ploegen die aftimmeren. Remco: ‘Omdat we goede mensen om ons heen hebben, houden Erik en ik overzicht. Hierdoor houden we ruimte om onze kwaliteit in de gaten te houden en goed te luisteren naar de behoeften en uitdagingen van onze klanten. Ons product is niet alleen het plaatsen of aftimmeren van prefab onderdelen. Ons product is het ontzorgen van onze klant.’

Alle bedrijfsrisico’s gedekt met verzekering

‘Wanneer je als bedrijf begint, wil je direct alles goed geregeld hebben qua verzekeringen. Het liefst alles bij 1 partij. Ons werk brengt namelijk wat risico’s met zich mee en we werken met duur gereedschap. Daarom moet het op zo’n manier gedekt zijn dat ik mij er geen zorgen om hoef te maken. Dan kom je al snel uit bij Postma Financieel Advies. Ik nodigde Piet en Adriaan uit voor een gesprek en het klikte direct.

‘Ik weet nog goed wat mijn eerste vraag was. Of ze een inventarisatie konden maken van alle risico’s om tot een passend voorstel te komen. Piet en Adriaan doken in onze zaak en daar kwam een goed voorstel uit. Arbeidsongeschiktheid, inventaris, gereedschap, aansprakelijkheid en verzuim is geregeld. Alles is gedekt en dat geeft een goed en veilig gevoel’, vertelt Remco.

Tot slot

Remco wil graag nog wat kwijt over Postma Financieel Advies: ‘Piet en Adriaan zijn een mooi stel samen. Ze vullen elkaar enorm aan. Vooral Piet is echt een verzekeringsman. Hij kent alle risico´s, ins en outs. Adriaan leeft zich goed in in de ondernemer. Wij zijn heel tevreden met Postma Financieel Advies. Als er iets is, gaat het contact altijd heel snel.’

Lees hier meer over VS Prefab.

klantscore voor ons
9,5/10

alle bedrijfsrisico’s afdekken bij 1 partij?

Kies voor een vrijblijvende kennismaking

 

Lees je dit verhaal en wil je graag een risicoanalyse met een passend voorstel? Met goed advies over de persoonlijke situatie hoef je je straks nergens druk om te maken. Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.