Joost (39) en Desiree (36) Koetje

Hypotheek verhogen voor verbouwing

Verhuizen naar een vrijstaande woning én er bijna niet op achteruit gaan in de maandlasten. Joost (39) en Desiree (36) Koetje kozen ervoor in 2018. “Je zult het vast niet verwachten. Het is ontzettend bijzonder dat onze maandlasten minimaal zijn gestegen bij onze verhuizing naar een vrijstaande woning. Postma Financieel Advies hielp ons enorm en zorgde voor deze unieke kans: een huis volledig volgens onze woonwensen. Daar zijn we heel dankbaar voor”, aldus Joost.

Van huis naar droomhuis

“Het huis bevalt ons enorm. Het is het anker van ons gezin. Toch wisten wij al bij aanschaf van het huis dat we een aantal dingen wilden veranderen en aanpakken. Bijvoorbeeld een leefkeuken en een mooiere, gemoderniseerde tuin. Dat zal zo veel ruimte en licht geven. Onze kinderen zijn nog jong, speels en heel energiek. Meer ruimte om ons heen is dan wel fijn. En dat niet alleen. Een investering in een verbouwing zal het huis doen stijgen in waarde”, vertelt Desiree.

Op zoek naar de

financiële mogelijkheden

Het hele plan voor de verbouwing en verduurzaming van het huis zat in het hoofd van Joost en Desiree. Alleen de uitvoering restte hun nog. Hiervoor wilden ze graag financieel advies inwinnen. Ze maakten daarom een afspraak met Adriaan van Postma Financieel Advies. Zijn naam is geen onbekende in Oldenzaal. Joost: “Ik stuurde Adriaan een appje over onze ideeën en financiële vragen. Een paar dagen later zaten we al om de keukentafel met zijn drieën.”

Hypotheek verhogen voor verbouwing

Doordat de huidige hypotheek van Joost en Desiree al liep bij Postma Financieel Advies, was er voor Adriaan niet veel nodig om ter plekke een globale berekening te maken voor de verbouwing. “We wilden graag weten wat een realistisch bedrag was om te lenen. Adriaan adviseerde ons puur het bedrag wat we nodig hebben om te verbouwen, te financieren. Zo hielden we rust op financieel vlak”, vertelt Desiree.

Beste advies van een onafhankelijke partij

Al snel was alles geregeld en goedgekeurd door de hypotheekverstrekker van Joost en Desiree. Joost: “Dankzij Postma Financieel Advies weten we altijd snel waar we aan toe zijn. We kunnen nu écht beginnen met plannen en offertes opvragen. Richting de toekomst hebben we nog wel meer plannen, zoals een renovatie van de badkamer, zonnepanelen en verdere verduurzaming van ons huis. Het is dan fijn dat we een goede financieel adviseur achter ons hebben staan die onafhankelijk van welke hypotheekverstrekker dan ook, ons het beste advies geeft.”

Klantscore voor ons
9/10

Op zoek naar manieren om de verbouwing te financieren?

Kies voor een vrijblijvende kennismaking

 

Lees je dit verhaal en heb je ook plannen om te verbouwen? Het geld dat je nodig hebt voor een verbouwing is misschien ook wel te verhypothekeren. Zo niet, dan kijken we naar een andere oplossing om de verbouwing van je dromen alsnog te realiseren. Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?