Renate (50) en herbert (43) wijnberg

Hypotheek oversluiten naar andere hypotheekadviseur

Aan de keukentafel met Renate (50) en Herbert (43) Wijnberg komen we erachter dat hun hele straat al bekend is met Adriaan Postma van Postma Financieel Advies. Herbert: “Adriaan? Iedereen kent hem. Hij heeft veel mensen hier in de straat geholpen. Op advies van de buren zijn we zelf 2 jaar geleden met Adriaan Postma om tafel gegaan. Een kritische blik op onze hypotheek bij een grote bank bleek nodig! Al snel kwamen we erachter dat we te veel betaalden. Helaas hangt er een zware boete aan als je jouw hypotheek wilt oversluiten. Die was voor ons te hoog. Daarom was het op dat moment nog niet interessant om over te stappen.”

Maar dan toch een onverwacht, bevrijdend telefoontje

“Precies 2 jaar later kreeg ik een telefoontje van Postma Financieel Advies… Adriaan Postma. Hij wist het nog exact en vertelde mij dat het twee jaar later is en dat de boete is komen te vervallen. Dat we nu kunnen oversluiten”, vertelt Herbert. Een aantal dagen later zitten Renate en Herbert weer aan de keukentafel met Postma Financieel Advies om de huidige hypotheek en verzekeringen onder de loep te nemen. Daarna volgden de checks bij alle aanbieders en zijn er berekeningen gedaan om tot een goed voorstel te komen voor Renate en Herbert.

Hypotheek oversluiten naar

andere hypotheekadviseur

Kort na het keukentafelgesprek kwam Adriaan tot een nieuw voorstel voor Renate en Herbert. “Niet alleen onze maandlasten gingen drastisch naar beneden. We kregen de mogelijkheid een aantal dromen in vervulling te laten gaan. We waren ontzettend blij!”, zegt Renate enthousiast, “Het is heerlijk zo’n voordelige hypotheek. Plus onze verzekeringen zijn een stuk goedkoper.”

Groter is niet altijd beter

“Onze oude hypotheekverstrekker was een grote bank. Wij ervaarden dit als ongevoelig en onpersoonlijk. Zo hadden we ook bijzondere dekkingen in onze verzekeringen. Bijvoorbeeld wintersportdekking. Wij zijn nog nooit op wintersport geweest! Je voelt je daar echt een nummertje. Het is onpersoonlijk. Vooral als je het vergelijkt met de betrokkenheid van Postma Financieel Advies. Dat is zo anders! Adriaan Postma is een gewone kerel die echt het beste voor heeft met zijn klanten. Postma Financieel Advies maakt van ingewikkelde materie, Jip en Janneke taal”, vertelt Herbert.

Dromen worden werkelijkheid

Dankzij Postma Financieel Advies is er meer ruimte gekomen voor Renate en Herbert om te dromen. Door de lagere maandlasten in de nieuwe hypotheek, ontstond er een potje. Renate: “We hebben een vouwcaravan gekocht! Dat was altijd al een droom van ons. Dankzij de financiële ruimte is die droom werkelijkheid geworden.” Herbert vult Renate aan met enthousiasme: “Adriaan doet alles voor zijn klanten en is echt betrokken. De hele straat is blij met die man. We vertellen iedereen die het wil horen wat Postma Financieel Advies voor ons heeft gedaan.”

klantscore voor ons
10/10

Op zoek naar een onafhankelijke én persoonlijke hypotheekadviseur?

Kies voor een vrijblijvende kennismaking

 

Lees je dit verhaal en heb je behoefte aan iemand die meekijkt hoe je er financieel voorstaat? Of dit nu voor een hypotheek is of verzekeringen, wij staan voor je klaar. Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?