Onze experts vertellen je alles over

Praktijkovername in de zorg

Ben je een zorgprofessional die droomt van het overnemen van een praktijk? Wil je jouw passie voor zorg omzetten in een succesvolle onderneming? Bij Postma Financieel Advies begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij een praktijkovername in de zorgsector. Wij zijn hier om jouw droom te helpen realiseren.

“Bij Postma Financieel Advies geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw wensen, beantwoorden jouw vragen en bieden ondersteuning gedurende het hele proces. Jouw succes is onze prioriteit, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je goed wordt begeleid en ondersteund.”

– Henriette Koeleman-Bakker

De overname van een praktijk

Maatwerkadvies dat aansluit

Ons team heeft diepgaande kennis en ervaring in de zorgsector. We begrijpen de specifieke regelgeving, uitdagingen en kansen die gepaard gaan met praktijkovernames in de zorg. Met onze expertise aan jouw zijde, kun je met vertrouwen de volgende stap zetten.

We geloven niet in one-size-fits-all oplossingen. Elke praktijkovername is uniek, daarom bieden we maatwerkadvies dat aansluit bij jouw specifieke situatie, doelen en behoeften. Of je nu een solo-praktijk overneemt of een grotere zorginstelling, wij passen onze diensten aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Praktijkovernames brengen complexe financiële vraagstukken met zich mee. Ons team van financiële experts staat klaar om jou te begeleiden bij alles, van het verkrijgen van financiering tot het optimaliseren van de financiële structuur van jouw praktijk. We zorgen ervoor dat je een solide financiële basis hebt om succesvol te zijn.

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter