Op het juiste moment precies

Alles over hypotheken

Een hypotheek afsluiten is een ingrijpende beslissing. Je legt namelijk voor misschien wel 30 jaar een groot deel van je maandlasten vast. Logisch dat je niet over één nacht ijs gaat. Onze deskundige hypotheekadviseurs weten welke hypotheek het beste bij jou en bij jouw huis past. Hierbij kijken we niet alleen naar het hier en nu. Ook jouw toekomstplannen zijn belangrijk bij het maken van keuzes.

 

Koop je een huis of wil je jouw hypotheek oversluiten?

Bij het kopen van een huis heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig, maar wist je dat het oversluiten van een bestaande hypotheek lucratief kan zijn? Zeker met de zeer lage hypotheekrentes van dit moment. Banken brengen meestal wel een boeterente in rekening, maar onder de streep kan het vaak toch uit. Zo voorkom je dat je de huidige lage rentes misloopt. Wij kunnen voor jou berekenen of het oversluiten geld oplevert en hoeveel. Anders is rentemiddeling ook nog een optie. Dit zorgt namelijk vaak ook voor lagere maandlasten. Waarmee kunnen we jou helpen?

Startershypotheek

Als starter de markt op, hoe gaat dat in zijn werking en waar moet je op letten?

Aflossen of verhuizen?

Wat is voordeliger? Samen kijken we naar de voor- en nadelen voor jouw persoonlijke situatie.

Oversluiten

Vanwege gunstige rentes kan het interessant zijn om jouw hypotheek over te sluiten.

Scheiden en hypotheek

Bij een scheiding komt er meer bij kijken dan alleen geldzaken. Bij Postma Advies begrijpen we dat.

Afsluiten

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Voor het vergelijken heb je diepgewortelde kennis. Daar komen onze experts in beeld.

Rentemiddeling

Heb je nog een rentevast periode van een aantal jaren met een hoge hypotheekrente? Je kunt kiezen voor het oversluiten van de hypotheek.

Financieringskosten

Welke kosten betaal je bij het kopen van een huis? Wat kun je allemaal verwachten aan investeringen?