Loont klant zijn bij een grote bank?

Geld lenen

Voor een lening gaan de meeste Nederlanders naar de bank waar ook de betaalrekening en de spaarrekening lopen. Wist je dat de grote Nederlandse banken meestal niet de beste keuze zijn? Ze zijn namelijk in vergelijking met de kleinere banken duur.

Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt namelijk ook met een bestaande lening overstappen naar een andere bank. Geld lenen kost geld, maar houd de lasten wel zo laag mogelijk. Wij kijken graag met je mee.

er zijn vele soorten leningen

Wat zijn de populairste leningen?

Er zijn vele soorten leningen. Vooral het doorlopend krediet en de persoonlijke lening zijn populair. Bij geld lenen is het belangrijk waar het geld voor bestemd is. Voor een verbouwing aan het huis of voor het kopen van een auto is een doorlopend krediet niet de juiste keuze. De persoonlijke lening heeft voor een investering in de eigen woning als voordeel dat de betaalde rente aftrekbaar is voor het inkomen. Een doorlopend krediet is niet verstandig voor het financieren van een auto, omdat je de schuld afbetaald wilt hebben voordat je aan een andere auto toe bent. Voor verschillende bestedingsdoelen zijn er andere financieringsoplossingen.

onafhankelijk & transparant

advies zoals
jij dat wil

Voor een lening kun je rechtstreeks naar de bank, maar dan weet je dat je een lening van de bank zelf voorgeschoteld krijgt. Zeer waarschijnlijk heeft één van de vele andere banken betere voorwaarden en een lagere rente. Wij nodigen jou graag uit bij ons op kantoor voor een goed onderbouwd advies. Wij kijken niet alleen naar het hier en nu, wij houden ook rekening met de toekomst. De lasten moeten namelijk ook nog te dragen zijn bij tegenslagen.

Krediet nodig? Maak nu een afspraak!

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer