onze experts vertellen je alles over

transport en motorvoertuigen

een verzekering die bij jouw situatie past

verzekeren van motorvoertuigen

De verzekering tegen de wettelijke aansprakelijkheid is verplicht. Maar vaak is het verstandig om de motorrijtuigenverzekering niet te beperken tot uitsluitend het verzekeren van de wettelijke aansprakelijkheid. Afhankelijk van de wensen en de waarde van het voertuig kun je ook kiezen voor de WA + Beperkt Casco of de WA + Volledig Casco. Maar wanneer kies je voor een uitgebreidere verzekering?

Met de WA verzekering keert de verzekeraar alleen met het verzekerde voertuig aangerichte schade aan anderen of aan bezittingen van anderen uit. Bij bijvoorbeeld diefstal, stormschade en ruitbreuk draag je de schadelasten zelf. Met de WA + Beperkt Casco vergoedt de verzekeraar deze kosten aan jouw motorrijtuig wel. Schade door een aanrijding of door vandalisme betaalt de verzekeraar als het motorrijtuig WA + Volledig Casco verzekerd is. Voor deze verzekeringen kies je als het motorrijtuig nog een hoge waarde vertegenwoordigt en als je de eventuele schadelasten niet zelf wilt dragen. Wij kunnen verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en op deze manier ervoor zorgen dat de premie goed betaalbaar is.

Op zoek naar transport en motorvoertuigenverzekering of voor jouw materiaal? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

Bij de transport en motorvoertuigenverzekering is de aansprakelijkheid een belangrijk issue. De WA (wettelijke aansprakelijkheid) is verplicht voor motorrijtuigen. Maar vaak is een uitgebreidere verzekering raadzaam.

Het goed verzekeren van vervoer en transport moet niet onderschat worden. Wil je weten waar je op moet letten bij het verzekeren en wat je zeker niet moet vergeten? Ga in gesprek met één van onze adviseurs die jou alles over motorrijtuigen, reis, vervoer en transport kan vertellen.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Rene ziel

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer