Johan Dingemanse en Ingomar Kuiter van Staatvandienst

Een groei van bijna 100% de afgelopen 4 jaar

We praten met Ingomar Kuiter (Operationeel Directeur) en Johan Dingemanse (Commercieel Directeur). Zij werken sinds 2018 als directie van Staatvandienst aan het mooier maken van de levens & loopbanen en de wendbaarheid van de Nederlandse beroepsbevolking. Een gesprek dat zich kenmerkt door positieve energie, bevlogenheid en oprechte aandacht voor mensen en organisaties.

Staatvandienst werd op 1 mei 2006 opgericht door hun DGA’s (directeur-grootaandeelhouder) die vanaf een zolderkamertje met twee laptops en een gezonde dosis spanning aan hun ondernemersavonturen begonnen. Inmiddels werken er door heel Nederland meer dan 150 mensen voor Staatvandienst. Zij houden zich in essentie bezig met talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie dienstverlening.

Iedereen verzekerd van een mooie loopbaan!

Individuele begeleiding met aandacht voor en oprechte interesse in de mens is het uitgangspunt sinds de oprichting. Als directie zijn ze eindverantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, coördinatie van werkzaamheden, financiële resultaten en de continuïteit van de organisatie. Daaronder valt ook het uitzetten van bedrijfsstrategie, (personeels-) beleid, vastlegging in meerjarenplannen, verbinding met de buitenwereld en professionalisering van dienstverlening. En toch ligt ook hun focus bij de mens…

De heren hebben beide met hun ‘poten in de klei’ gestaan toen ze bijna 11 en 12 jaar geleden als loopbaanconsultant begonnen. Iedereen verdient het om goede begeleiding te krijgen ongeacht zijn of haar achtergrond, ervaring of cv. In het gesprek komen meerdere persoonlijke ervaringen naar voren die laten zien met hoeveel passie en gedrevenheid zij werkten aan het opnieuw vinden van een plek op de arbeidsmarkt voor mensen die net wat meer hulp nodig hadden.  En dat gebeurt nu nog.

#samenmakenweerwerkvan als drijvende kracht

Onze dienstverlening geven we vorm in samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat iedereen weet welke rol hij of zij heeft en waar ieders verantwoordelijkheden liggen.  We zijn coach, sparringpartner, adviseur en bemiddelaar met veel specifieke kennis van methodieken, (sociale) wetgeving en de regionale arbeidsmarkt.

Wat ons drijft, is de positieve impact die onze collega’s hebben op de levens & loopbanen van mensen. De dynamiek van onze arbeidsmarkt in combinatie met sociale wetgeving en de bijkomende onzekerheden zijn voor zowel werknemers als werkgevers een grote uitdaging. Oplossingen aandragen en perspectief bieden waarmee we een win-win situatie creëren. Daar werken we elke dag aan.

Vertrouwen is ‘zeggen wat je doet, doen wat je zegt’

We werken al een paar jaar naar tevredenheid samen. Ervaringen tot nu toe laten zien dat ze verstand van zaken hebben. Hierdoor is het vertrouwen groot. Postma Financieel Advies beheert onze beroepsaansprakelijkheid- en bedrijfsverzekering. Aanbestedingen en sociale wetgeving brengen soms grote financiële risico’s met zich mee. In bepaalde situaties zijn we verplicht deze te verzekeren.

Daarnaast werken we samen met United Lease, een dochtermaatschappij van Postma Financieel Advies. We hebben hier ons groeiende wagenpark ondergebracht. De leasewereld kan behoorlijk ondoorzichtig zijn. Met tussenkomst van United Lease is het voor ons veel transparanter geworden. Dat doen ze goed en maakt ze voor ons een goede partner.

Lees hier meer over Staatvandienst.

Klantscore voor ons
9/10

Jouw bedrijfsverzekeringen bij 1 partij?

Kies voor een vrijblijvende kennismaking

 

Lees je dit verhaal en wil je graag ook het liefst jouw bedrijfsverzekeringen bij 1 partij? Met goed advies over de persoonlijke situatie hoef je je straks nergens druk om te maken. Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.