Nieuwe collega: Henriette Koeleman-bakker

Vanaf half januari 2023 breiden we ons team uit met Henriette Koeleman-Bakker, financieel adviseur zakelijke kredieten. Henriette heeft bijna 37 jaar bij ABN AMRO gewerkt, waarvan 20 jaar als financieel adviseur medische- en vrije beroepen en neemt dus een grote rugzak aan kennis en ervaring mee als het gaat om zakelijke financiën.

Henriette: “Ik heb het altijd ontzettend goed gehad bij de bank en heb er niet voor niets zo lang gewerkt. De laatste jaren werd mijn werk mede door de digitalisering steeds afstandelijker en minder persoonlijk en Corona heeft ervoor gezorgd dat dit proces nog sneller is gegaan. Grote banken moeten hier begrijpelijkerwijs in mee, maar dit betekende wel dat het persoonlijke contact steeds minder werd en dat is nou precies wat ik het allerleukste vind aan mijn werk: het opbouwen van een relatie met de klant, zodat ik hem/haar op alle vlakken kan ontzorgen.”

Team Postma

Persoonlijk financieel advies

Bij Postma Financieel Advies streven we naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij jouw wensen en behoeftes, geven wij het beste persoonlijke financieel advies.

“Mijn kracht ligt bij persoonlijke advisering en dat is ook waar Postma Financieel Advies voor staat. Het mooie aan dit kantoor vind ik dat ondanks de kleinschaligheid, je er een grote diversiteit aan collega’s, klanten en producten vindt. Er is altijd een collega met kennis en ervaring op een ander expertisegebied, waardoor we elkaar kunnen aanvullen en de klant in de volle breedte kunnen ontzorgen. Het huiselijke en persoonlijke ervaar je ook direct als je het kantoor binnenstapt. Het is warm ingericht en sluit volledig aan bij het gevoel dat ik de klant wil geven.”

Zakelijke markt

Henriette zal haar jarenlange kennis over en ervaring met de zakelijke markt inzetten om zich binnen Postma Financieel Advies te richten op onder andere bedrijfs- en praktijkfinanciering, onroerend goed financiering, goodwill financiering en bedrijfsovernames.

Henriette: “Ik zal mij hoofdzakelijk bezighouden met de zakelijke financiering, maar kijk daarbij zeker verder. Om maatwerk te kunnen bieden, is het voor mij belangrijk om in een persoonlijk gesprek meer dan alleen die ene vraag boven tafel te krijgen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat de klant drijft en wenst voor de toekomst. Waar sta je nu, hoe zie je jezelf over vijf jaar en wat heb je nodig om daar te komen? Dit zijn vragen op basis waarvan ik een gedegen en toekomstbestendig advies kan geven. Hierbij is alles gebaseerd op wederzijds vertrouwen en daarom zijn die persoonlijke gesprekken zo belangrijk. Ik vind het mooi als een klant het gevoel heeft dat hij mij moet bellen als hij een vraag heeft op financieel gebied, omdat we een vertrouwensband hebben opgebouwd.”

Onafhankelijk advies

“Wat ik ook prettig vind aan Postma Financieel Advies, is dat we onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan verzekeraars. We ontvangen geen provisie voor producten die wij afsluiten, waardoor wij het beste persoonlijke financieel advies kunnen geven. Het voordeel voor jou staat hierbij altijd centraal. Door de samenwerking met meerdere verzekeraars en kredietverstrekkers krijg je het beste financiële product tegen de laagste prijs. Wij zorgen dus niet alleen voor een besparing op de premie, maar zorgen er ook voor dat je goed verzekerd bent als je toch een keer schade hebt.”