Weleens gedacht aan…

rentemiddeling

Heb je nog een rentevaste periode van een aantal jaren met een hoge hypotheekrente? Je kunt kiezen voor het oversluiten van de hypotheek. Een andere optie is rentemiddeling. Dit is een relatief eenvoudige actie waardoor je direct mee kunt profiteren van de lage hypotheekrentes van nu.

Het voordeel is, je maakt geen hoge kosten voor het oversluiten!

Profiteer van de lage hypotheekrentes van nu

Hoe werkt rentemiddeling?

Bij rentemiddeling wordt de bestaande rentevaste periode opengebroken. Je kiest vervolgens voor een nieuwe rentevaste periode met de lage hypotheekrente van nu. De geldverstrekker loopt door deze aanpassing inkomsten mis. Ze hebben een contract met jou tot de einddatum van de huidige rentevast periode. Hiervoor brengen ze een boete in rekening, maar dit verrekenen ze in de nieuwe rentevast periode. Eigenlijk mengen ze de oude en de nieuwe rentevast periode met elkaar.

kan het uit?

Samen komen
we eruit

Kan rentemiddeling ook echt uit? Per geval moet bekeken worden of dit inderdaad een goede keuze is. Vaak blijkt dat oversluiten verstandiger is. Dan heb je namelijk als voordeel dat je over kunt stappen naar een andere geldverstrekker. Bij rentemiddeling ben je veroordeeld tot de huidige geldverstrekker. Graag rekenen wij voor jou uit wat wijsheid is. Overweeg je rentemiddeling? Schakel één van onze hypotheekadviseurs in. Na een adviesgesprek weet je waar je aan toe bent. Weten of rentemiddeling voor jou interessant is? Maak nu een afspraak!

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter