Onze experts vertellen je alles over

het Bedrijfspand en de inventaris

Oriënteer je op welke verzekering je nodig hebt

bedrijfspand en / of inventaris

Bedrijfspandverzekering

Eigenaren van een bedrijfspand kunnen het pand verzekeren tegen brand, storm, inbraak en andere dreigende gevaren. Vooral bij brand is de schade aan het pand namelijk niet te overzien. In het uiterste geval verlies je het bedrijfspand. Dit is kapitaalvernietiging en je kunt jouw bedrijf niet meer uitoefenen. Daar komt nog bij dat de hypotheek op het pand nog gewoon afbetaald moet worden. Door het afsluiten van een bedrijfspandverzekering leg je het risico bij de verzekeraar neer.

inventarisverzekering

Deze verzekering wordt ook wel een inventaris en goederenverzekering genoemd. Hiermee verzeker je de spullen in het pand. Het gaat om de bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het pand. Het kan gaan om gereedschappen, bureaus, maar ook om grondstoffen en zelfs machines. Naast louter een bedrijfspand- en inventarisverzekering ben je er vaak niet.  Stel dat er een grote brand uitbreekt en je kunt jouw pand voor lange tijd niet gebruiken. Dan kun je te maken krijgen met derving van inkomsten. In een dergelijk geval is ook een bedrijfsschadeverzekering (of extra kosten verzekering)  vaak een belangrijke verzekering.

Risico’s afdekken

Samen komen
we eruit

De inventaris, de goederen en het bedrijfspand zijn waardevolle en onmisbare bezittingen voor het uitoefenen van jouw bedrijf. Hier sluit je dus ook de juiste verzekeringen voor af. Welke verzekeringen sluit je af?

Wil je een bedrijfspand of -inventaris verzekeren? Maak nu een afspraak! Wij komen graag bij jouw pand langs. Natuurlijk is een afspraak bij ons op kantoor ook mogelijk.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Henriette Koeleman – Bakker

Financieel adviseur

Team Postma

Nick Spaans

Financieel Adviseur

Ellen Postma

Financieel Planner

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter

Postma financieel advies

Awardwinnend

financieel adviesbureau

Mail naar binnendienst@postmaadvies.nl of bel naar 088 – 38 80 388.

© 2024 – Postma financieel advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer