onze experts vertellen je alles over

aansprakelijkheid

Ondernemingen kunnen niet zonder een aansprakelijkheidsverzekering. Bij schade door verschillende aansprakelijkheidsrisico’s kunnen de kosten namelijk zeer hoog oplopen. Zo hoog dat het bedrijf en de ondernemer de lasten onmogelijk zelf financieel op kunnen vangen. Houd er rekening mee dat er ook nog verschillende vormen van aansprakelijkheid zijn.

Welke vormen van aansprakelijk zijn belangrijk?

Welke verzekeringen heb jij nodig?

De aansprakelijkheidsverzekering sluit je vooral af om de grotere risico’s bij een verzekeraar neer te leggen. Een klant loopt bijvoorbeeld letselschade op en kan nooit weer werken. Andere vormen van verzekerbare aansprakelijkheid zijn bijvoorbeeld: bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, bedrijfspand en inventaris, CAR-  of montage, milieuschade, rechtsbijstand, transport en motorvoertuigen, verzuim en de zakelijke reisverzekering.

goed verzekerd als bedrijf

Samen komen
we eruit

Het verzekeren van het aansprakelijkheidsrisico is altijd maatwerk. Binnen de diverse branches spelen verschillende risico’s. Zelfs binnen dezelfde branche kunnen bedrijven verschillende verzekeringsbehoeftes hebben. Het aansprakelijkheidsrisico verzeker je om jouw bedrijf en jezelf te beschermen tegen schade waar je door het uitoefenen van de werkzaamheden verantwoordelijk voor kunt zijn. Een schadeclaim van honderdduizenden euro’s komt geregeld voor. Tegen een relatief lage premie leg je het risico neer bij een verzekeraar.

Adriaan Postma

Financieel Adviseur

Piet Cornet

Verzekeringsadviseur

Team Postma

Richard Kunst

Geregistreerd Estate Planner

Team Postma

Samantha Vlutters

Verzekeringsadviseur

Wij nemen contact met jou op

Laat een bericht achter